5 sfaturi pretioase pentru a avea un concediu perfect in Delta…

5 sfaturi pretioase pentru a avea un concediu perfect in Delta Dunarii

Cu siguranta Delta Dunarii este un loc la care te-ai gandit sa ajungi cel putin o data in viata si sa te bucuri de liniste si relaxare in locuri unice in lume!

5 sfaturi pretioase pentru a avea un concediu perfect in Delta Dunarii

Cu siguranta Delta Dunarii este un loc la care te-ai gandit sa ajungi cel putin o data in viata si sa te bucuri de liniste si relaxare in locuri unice in lume!

data/uploads/2023/06/image_750x500_6487215cc432a.jpg12Iun

 

Cu atat mai mult cu cat poti merge in excursii pe canalele Dunarii sau te poti rasfata in voie pe plajele salbatice de la Marea Neagra. Paradisul deltaic este langa noi, insa putini sunt cei care au sansa si curajul sa descopere aceste minunatii ale naturii!

Credem ca nu exista persona careia sa nu-i placa sa mearga in vacanta, sa renunte la orele de stat in fata calculatorului, la orele peste program sau la sedintele de deprtament din zilele de weekend. Credem ca este benefic si chiar necesar ca de cateva ori pe an sa facem cate o mica escapada de weekend si sa explorezam locuri noi, sa ne relaxazam alaturi de familie sau prieteni. 

Cand vii in Delta Dunarii trebuie neapărat sa experimentezi cateva activitati specifice locului, sa gusti din plachie, din saramura sau storceag.  
Sa simti aerul rece de dimineata, sa te urci in barca cu vasle si sa te pierzi in linistea peisajului deltaic. Sa te plimbi cu caiacul si sa fii una cu natura, sa suprinzi peisaje pe care nu le-ai vedea daca ai fi pe barca. Va recomandam mai jos cateva activitati pentru a petrece momente unice in mijlocul naturii:

1. Ia bagaj doar atat cat trebuie, . 

De fiecare data cand ne facem bagajul chiar si pentru un weekend suntem tentati sa adaugam mult mai multe lucruri decat ne trebui. Adaugam haine in bagaj luand in considerare, activitatile pe care dorim sa le facem, vremea, locurile pe care ne dorim sa le vizitam. Va recomandam sa aveti doar necesarul care va este de folos deoarece, pentru a ajunge in anumite localitati din Delta, trebuie sa mergeti doar pe apa. Asta inseamna ca veti schimba mijlocul de transport si acest lucru insemana un efort suplimentar. La barca rapida sau la pasager nu sunt impuse limite de greutate pentru bagaj, insa o selectie puteti face pentru a va simti mai confortabil. Daca uitati sa adaugati un lucru necesar ptr dvs, puteti marge unul dintre magazinele din sat fie ca sunteti la Sulina, Mila 23 sau Sf. Gheorghe. Aici sunt magazine universale, cu "de toate".

2. Alegeti cel putin o excursie cu barca 


 Delta Dunarii cupa locul 3 in lume in ceea ce priveste biodiversitatea dupa Insulele Galapagos si Marea Bariera de Corali. Rezervația Biosferei Delta Dunării ofera un adevarat spectacol al biodiversității, aici intalnim peste treizeci de tipuri de ecosisteme, peste 54000 de specii de floră și faună, fiind cel mai important loc de migrație și de habitație al păsărilor de apă din Europa.  Cu siguranta Delta Dunarii este un loc la care te-ai gandit sa ajungi cel putin o data in viata si sa te bucuri de liniste si relaxare in locuri unice in lume! Cu atat mai mult cu cat poti merge in excursii pe canalele Dunarii sau te poti rasfata in voie pe plajele salbatice de la Marea Neagra. Paradisul deltaic este langa noi, insa putini sunt cei care au sansa si curajul sa descopere aceste minunatii ale naturii! 

Puteti alege una dintre cele 4 excursii:

*EXCURSIE CĂTRE PĂDUREA LETEA 

*Excursie al Padurea CARAORMAN 

*EXCURSIE la SULINA, singurul oras din Delta ȘI LOCUL UNDE DUNĂREA ÎNTÂLNEȘTE MAREA NEAGRĂ

*EXCURSIE PE LACURILE ȘI CANALELE DIN ÎMPREJURIMI

3. Incercati cel putin 3 feluri de mancare traditionale:

Ati ajuns la noi, va pregatim o experineta culinar de neuitat: Din meniu iti poti alege bors de peste, plachie, saramura, peste prajit.Toate aceste bunatati vor fi asortate cu multa aventura, natura, plimbari cu barca, fascinatia cailor salbatici, magia canalelor cu nuferi, plajele virgine si cea mai noua insula din Europa!

4. Treziti-va pentru un rasarit superb

Unde? 
Pe ponton, La Dunare sau intr-o excursie cu barca. Oriunde te-ai afla, rasariturile sunt fabuloase! 

5. Nu rata o plimbare cu caiacul sau cu barca cu vasle

 Paradisul deltaic este langa noi, insa putini sunt cei care au sansa si curajul sa descopere aceste minunatii ale naturii!  

Noi, Hotel Sunrise & Sat Pescaresc va asteptam cu drag pentru a avea tot confortul si relaxarea de care aveti nevoie!

Adăugați un comentariu