Iata 5 mituri despre Delta Dunarii! Haideti sa le demontam impreuna-"In…

Iata 5 mituri despre Delta Dunarii! Haideti sa le demontam impreuna

"In Delta Dunarii se ajunge greu", "In Delta vin doar Pescarii", "Delta se viziteaza doar in Iulie si August", "in Delta sunt roiuri de tantari", "Delta este scumpa"

Iata 5 mituri despre Delta Dunarii! Haideti sa le demontam impreuna

"In Delta Dunarii se ajunge greu", "In Delta vin doar Pescarii", "Delta se viziteaza doar in Iulie si August", "in Delta sunt roiuri de tantari", "Delta este scumpa"

data/uploads/2023/05/image_750x500_646237ff50376.jpg28Mai

Aud din ce in ce mai des tot feluri de mituri despre Delta Dunarii: ca sunt multi tantari si ca le vor strica sejurul oaspetilor, ca este o destinatie scumpa, ca se ajunge greu in Delta, ca Delta este doar pentru pescari sau ca se viziteaza doar in lunile de vara.

Ei bine, nu-i deloc asa. Si am sa va spun de ce:

Tantari sunt in orice zona umeda de pe glob, fac parte dintr-un intreg ecosistem si au rolul lor bine stabilit in natara. Intr-adevar, sunt multi tantari daca mergi pe balta, la cort, insa iti asumi daca alegi aceasta varianta. Tantatii mai apar dupa apus, maxim o ora, in special in zilele calduroase insa nu este un motv pentru a-ti stica sejurul.

In schimb, un bors de peste servit pe malul Dunarii este DELTAlicious!


Delta Dunarii poate fi o destinatie scumpa atat timp cat nu alegi cele mai bune variante de cazare, transfer, excursii, mancare. Nu este nici o destinatie ieftina, avand in vedere ca in majoritatea locurilor din Delta se ajunge pe apa cu barca rapida sau cu pasagerul, insa merita sa vii cel putin o data-n viata, in acest loc magic. Tocmai pentru a avea cele mai bune experiente de vacanta, de a avea un sejur lipsit de griji, am creat pachetul de 4 zile in care te poti bucura de mancare traditionala, excursie cu barca, pisicina, barca cu rame,  de orele petrecute cu prietenii la pescuit.

Se ajunge greu in Delta?


Nu, nu se ajunge greu. Multi aleg muntele ca este mai aproape insa stau ore intregi la Comarnic unde, se regula, in weekend, se blocheaza traficul spre Poiana. In Delta poti ajunge cu masina pana Tulcea, sau Mahmudia apoi cu barca rapida in maxim o ora. Si nu e nevoie sa stai in trafic intens.

Transferul poate deveni usor o frumoasa excursie cu barca si poate fi biletul de acces in aceasta lume a apelor, o lume pe care o vei descoperi pas cu pas, in zilele petrecute la Hotel Sunrise & Sat Pescaresc!

Acum, sigur ca in Delta vin si pescari, e normal sa fie asa. Insa pescarii vin de regula dupa 8, 9 Iunie cand nu mai e prohibitie, cu precadere Toamna, Octombrie-Noiembrie.
Info despre permise de acces in Delta si permise de pescuit pe arbdd.ro

BONUS!!
Si pentru ca ne dorim sa ne calcati pragul, am pregatit pentru voi o oferta speciala, valabila in luna Mai si dupa 15 Septembrie:

*cazare cu 200 lei de persoana, mic dejun inclus.

De asemenea, va puteti poti bucura in voie de toate facilitatile hotelului: piscina (daca vremea va tine cu noi), jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, sala de fitness, loc de joaca ptr copii.
Ca activitati, puteti inchiria caiacul, barca cu rame pentru o pimbare in jurul Satului Pescaresc sau bicicleta pentru a explora satul. 

Cand sa vin in Delta?

Cea mai frumoasa perioada pentru a vizita Delta sunt lunile Mai, Iunie si Septembrie. Multi confunda Delta cu litoralul si vin in lunile Iulie si August cand au concediu. Excursiile sunt mai placute Primavara sau Toamna, este mai multa liniste, nuferii sunt infloriti si in aceste luni si ai parte de mai mult confort atat in barca de transfer cat si in barca de excursie.


Noi, Hotel Sunrise si Sat Pascaresc, va asteptam cu drag pentru noi experiente de vacanta!

Adăugați un comentariu