Stiai ca in vacanta poti primi si un voucher cadou de 200 lei?-Luna…

Stiai ca in vacanta poti primi si un voucher cadou de 200 lei?

Luna Mai este luna cadourilor! Noi, Hotel Sunrise si Sat Pescaresc, te rasplatim cu un voucher cadou de 200 lei pe care il poti folosi la plata cazarii!

Stiai ca in vacanta poti primi si un voucher cadou de 200 lei?

Luna Mai este luna cadourilor! Noi, Hotel Sunrise si Sat Pescaresc, te rasplatim cu un voucher cadou de 200 lei pe care il poti folosi la plata cazarii!

data/uploads/2023/05/image_750x500_646237bf0bad0.jpg15Mai

Fa-ti un cadou inedit, pentru ca meriti: o vacanta in paradisul deltaic printre egrete, nuferi albi, pelicani si cai salbatici!

Simti nevoia de o pauza de la rutina cotidiana, vrei sa iti iei liber de la serviciu si sa petreci cateva zile in liniste si relaxare, cat mai departe...la capatul lumii? 


Pregateste-te sa petreci zile de vis, in paradis! Delta te asteapta oricand cu peisaje superbe, plaja salbatica, nuferi, egrete, pelicani si cu o gastronomie de care de vei indragosti! Mancarea delicioasa, borsul de peste, storceagul, plachia, saramura si multe alte delicii dobrogene vor face ca sejurul tau sa fie unul de vis!


Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa dar si din lume! Peisajele sale unice, biodiversitatea, multitudinea de plante si animale, minunatele obiectivele turistice fac ca acest taram mirific sa fie vizitat an de an de mii de turisti care vin atat pentru excursiile cu barca cat si pentru a se bucura de relaxare pe plajele salbatice de la Marea Neagra. 
Ce inseamna pentru tine sejurul perfect?

Daca inseamna un sejur de vis in Delta Dunarii, cu liniste, relaxare, activitati pentru intreaga familie, mese delicioase, zambet, bucurii si foc de tabara, atunci inseamna ca deja stii ca locul tau e la Hotel Sunrise.


Peisaje unice, nuferi, pelicani, pescuit, mancare traditionala si o senzatie de pace de neegalat...
Daca faci rezervare pana pe 31 mai, pentru 3 nopti cazare, in perioada 06 iunie - 15 iulie, primesti si un voucher in valoare de 200 de lei. Asa ca incepe-ti sejurul perfect...
...la Hotel Sunrise in Delta Dunarii.

Poti explora Delta Dunarii pe mai multe trasee turistice:

1. Excursie Padurea Caraorman/ Letea – durata 3 ore 30’/ 4 ore.

 -  TARIF  160 lei/ persoana 
Separat se achita  taxa la ghid / taxa intrare in Padure.

Întâlnim zone de deşert ce alternează cu vegetaţie specifică locului, pădure de stejari seculari, dar şi pădure subtropicală, liane îmbrăţişând trunchiurile copacilor, dune de nisip şi cai sălbatici.

2. Excursie Sulina, vizitarea expozitiei de obiecte de la Muzeul Farului Vechi / flauna si flora/ scurt  istoric al  orasului Sulina + Varsarea Dunarii in mare – durata aprox. 5 ore.

 -    TARIF  220  lei/ persoana 

3.  Excursie pe lacuri si pe canale – durata 3 ore .                

TARIF  180 lei/ persoana 

Străbatem întinderile de apă acoperite de nuferi, să admirăm pelicanii şi alte sute de specii de păsări ce cuibăresc în aceste locuri. 

Servicii gratuite:


• Internet wireless 
• Acces la cele 2 piscine/ Sezlonguri, prosoape la piscina;
• Loc de joaca pentru copii;
• Acostare ambarcatiuni private;
• Acces la Sala de Fitness;
• Cusete depozitare ustensile de pescuit;
• Tenis de masa, billiard, masa fotbal, dart’s, masa Air Hockey
• Servicii de receptie, informatii turistice etc.

De asemenea, puteti face si alte activitati in afara de excursiile cu barca;

 - la SPA 40lei/pers/2ore
 - inchiriere caiac = 100 lei (1- 4 h) / 2 pers maxim
- inchiriere barca cu vasle = 100 lei (1 - 4 h ) / 4 pers maxim
- inchiriere bicicleta = 20lei / 1h

Asadar, Vara vine cu vesti bune si cu branz deltaic! Daca va faceti rezervare pana pe 31 Mai pentru un sejur in perioada 6 Iunie - 15 Iulie primiti voucherul cadou pe care il puteti folosi la pretul cazarii! 


Va asteptam cu drag!

Adăugați un comentariu